Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Vacatures

Wil jij ons team komen versterken? Ben je op zoek naar een baan, opdracht of stage­plaats? Bekijk dan hier onze actuele vacatures en beschikbare posities.

Ons bedrijf, bekend van onder andere Starterskrediet® Geld voor Startende Ondernemers en Ondernemerskrediet® Geld voor ZZP en MKB, bedient startende en bestaande MKB-ondernemingen in Nederland met zakelijke kredieten, bedrijfsleningen en ondernemings­financieringen.

Hierbij werken we samen met banken, participatie­maatschappijen, (private) investeerders, bestuurlijke organisaties/overheidsinstanties, financieel intermediairs, onderwijsinstellingen en zakelijk dienstverleners.

Om het toenemende aantal aanvragen voor begeleiding en advies bij bedrijfsfinanciering van ondernemers mogelijk te maken, zoeken wij ter aanvulling van ons multi­disciplinair team kandidaten voor de volgende functie-omschrijvingen:

 • Zakelijk krediet acceptant

  De zakelijk krediet acceptant (m/v) helpt bij het beoordelen van de financieringsaanvragen van ondernemers. Denk hierbij aan het verzamelen van de benodigde stukken, het toetsen op de acceptatie­criteria van de banken/financiers, het onderhouden van contact met de banken/financiers/investeerders met betrekking tot de financierings­aanvraag.

 • Bedrijfs­financierings­specialisten

  De bedrijfs­financierings­specialist dan wel bedrijfs­economisch adviseur is thuis in de vele verschillende financieringsoplossingen voor het MKB. Hij/zij heeft direct contact met ondernemers, en helpt hen met begeleiding en advies bij het vinden van een passende financiering voor het start- of groeivraagstuk van de ondernemer.

 • B2B Marketeer Financiële Dienstverlening

  Als B2B Marketeer Financiële Dienstverlening (m/v) weet je raad met het opzetten en voeren van effectieve omni-channel marketing campagnes. De focus ligt op de promotie van onze merken en opstellen en uitsturen van relevante 1-op-1 communicatie naar onze klanten, zowel in de acquisitie als de behoud fase. Kennis van digitale marketing is noodzakelijk.

 • Kwantitatief big data analist (financieel, operationeel, marketing)

  De kwantitatief big data analist vertaalt feiten en cijfers in inzichten. Je hebt een brede interesse in ad-hoc en structurele onderzoeksvraagstukken oplossen op het gebied van financien (risico/rendements­berekeningen), operaties (wachttijdreductie, planningsvoorspelling, procesoptimalisatie) en marketing (response­modellering, klantwaarde­calculaties). Je maakt daarbij gebruik van statistische analyses en tools op kleinere en grote datasets.

 • Bedrijfsjurist krediet- en participatie overeenkomsten

  Met jouw juridische achtergrond in het bedrijfswereld verzeker je ons, onze partners en onze klanten van goede, sluitende overeenkomsten. Met name op het vlak van zakelijk kredietverstrekking en bedrijfs­participaties. Zo zijn de verwachtingen en afspraken tussen ons en onze klanten duidelijk en helder, en zijn de juridische risico's bij bijvoorbeeld investeren in Start-Ups zo goed mogelijk beperkt volgens ons profiel.

 • PR-specialist financieringen & investeringen

  De PR-specialist heeft een actief netwerk in de financierings- en investerings­wereld en helpt ons bedrijf en onze merken te positioneren bij belanghebbende partijen zoals banken, overheid en investeerders. Je vertegenwoordigt ons bedrijf, onze filosofie en onze missie en kernwaarden op beurzen en bij belangrijke gesprekken met betrokken partijen.

 • Administratief medewerk(st)er bankwezen/accountant

  Bij de financiering van bedrijven komt veel administratief werk kijken. Tevens is het belangrijk dat de geldstromen en boekhouding nauwlettend in de gaten wordt gehouden en actueel blijft. Daarom zoeken wij een Administratief medewerk(st)er bankwezen/accountant die goed overweg kan met administratie-paketten, grootboekrekeningen, balansen en het beheer van rekeningen. En als centraal contactpersoon dient voor de borgstelling van de fiscale vereisten bij ons bedrijf en contact met het boekhoud/administratiekantoor.

 • Applicatie­programmeur (web & app) + designer

  Woorden als CSS, HTML5, SVG, PHP, SQL, REST/API zijn voor jou als applicatie&programmeur bekend. Je vindt het leuk om zowel online webtools en designs te ontwikkelen, als om de dienstverlening aan onze klanten en relaties te verbeteren met de (door)ontwikkeling van mobiele apps. Je helpt de marketeers bij het creeëren van (digitale) assets zoals e-mail sjablonen en afbeeldingen uit de beeldbank.

N.B. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs. Wij betalen géén vergoeding aan arbeids­bemiddelings­bureau's. Het overnemen van (delen van) onze vacature-omschrijvingen op banensites en dergelijke is verboden. Kandidaten worden verzocht om direct contact met ons op te nemen en niet te reageren via derden.

Werklocatie

Ons hoofdkantoor is gevestigd te Gouda (Zuid-Holland). Via onze samenwerkings­partners werken wij ook vanuit uitvalsvestigingen in andere steden en provincies van Nederland.

Sommige functies hebben een groot mobiel karakter met wisselende locaties, andere functies zijn meer gebonden aan een vaste werkplek of bieden ruimte voor werken op afstand.

Een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en van proactief samenwerken is voor jou geen punt.

Ervaring en opleidingsniveau

 • Het minimale opleidingsniveau dat wij vereisen is HBO of WO.

 • Wij vragen tevens enige jaren ervaring in en affiniteit met de branche van zakelijke leningen.

 • Blijk van ondernemerschap, bestuurderschap of innovatie vinden wij belangrijk in een kandidaat profiel.

Wft diploma's & certificaties

Diploma / certificatie in de Wft is een sterke pré op jouw C.V.. Hoewel zakelijke kredietverlening geen officiële vergunningsplicht heeft, verlangen we van ons team wel dat zij opleidingen in Wft Basis Bedrijfsvoering, Wft Consumptief Krediet en cursussen in de zakelijke kredietverlening hebben gedaan of bereid zijn te doen. Zo kunnen wij ook voor de ondernemers en hun bedrijf verantwoord blijven adviseren, bemiddelen en begeleiden.

Informatie voor studenten en scholieren

Ben je student of scholier en zoek je een praktijkleerplaats in één van de bovenstaande werkomschrijvingen? Informeer dan naar de mogelijkheden om bij ons stage te lopen en werkervaring op te doen middels een (door de overheid gesubsidieerde) praktijkleerplaats.

Contact opnemen met Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende zakelijke adviesorganisatie voor Starterskrediet®. Onze vakbekwame bedrijfsadviseurs komen graag bij je onderneming langs om jou te helpen aan een passende bedrijfsfinanciering met Starterskrediet®.

Ook beantwoorden onze bedrijfsadviseurs graag al je ondernemersvragen, inclusief de beste financiering met de meeste overheidssubsidie.

Welke bedrijfsfinancieringen mogelijk?
Benieuwd naar een eerste indicatie van de financieringsmogelijkheden van je bedrijf? Scan dan hier je bedrijf(splannen) voor Starterskrediet. Mocht je al een bedrijf hebben, scan dan je onderneming op bedrijfsfinanciering. Je krijgt de uitslag van de scan (gratis) toegestuurd.
Bedrijfsadvies nodig?
Wil je weten hoe onze bedrijfsadviseurs jou kunnen adviseren en begeleiden in het financieren van je onderneming? Gebruik dan niet het algemene contactformulier maar vraag hier vrijblijvend bedrijfsadvies aan. Dan kunnen we je namelijk sneller en gerichter helpen.
Snel een financieringsofferte?
Mocht je al weten welke bedrijfsfinanciering je nodig hebt, vraag dan hier direct een financieringsofferte aan. Je krijgt dan van ons een voorstel inzake het regelen van de gevraagde bedrijfsfinanciering.
Informatie voor professionals (adviseurs/financiers)
Ga naar de pagina met informatie voor adviseurs, informatie voor financiers of informatie voor adverteerders voor instructies hoe ons het beste te contacteren.

Tip: Raadpleeg eerst onze self-service kennisbank met antwoord op veel gestelde vragen van klanten. Via deze kennisbank heb je namelijk het snelst een antwoord.

Voor alle overige vragen, klachten, terugbelverzoeken, suggesties en/of tips gelieve gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

STARTERSKREDIET® CONTACTVERZOEK INDIENEN
7.598× verstuurd

Onze Starterskrediet® specialist neemt contact met u op om uw vraag te beantwoorden.
Vraag/opmerking

:

:

:

:

Contact­gegevens

:

:

:

:

:

:

:

:
(toev. )Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
contact opnemen, vind bedrijfsfinancieringsadviseur