Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

BMKB-C (Corona)

Het Borgstellingskrediet MKB (BMKB) is verruimd en aangepast in verband met de coronacrisis in 2020. MKB'ers met liquiditeitsproblemen als gevolg van de coronacrisis kunnen tijdelijk BMKB-C aanvragen met 90% staatsgarantie op 75% van het totale krediet.

Het Borgstellingskrediet MKB Corona (BMKB-C) is een verruiming en aanpassing op het bestaande Borgstellingskrediet MKB (BMBK).

MKB'ers met maximaal 250 medewerkers die een tijdelijk liquiditeits­probleem hebben als gevolg van de corona­crisis kunnen 90% staatsgarantie krijgen op 75% van een zakelijke lening of bedrijfskrediet welke zij afsluiten bij een bank of financier.

De regeling geldt niet voor financiële bedrijven, grootbedrijf, natuurlijke personen, publieke gezondheidzorg, vastgoed­ondernemingen en visserij.

Verruimde en aangepaste voorwaarden

 • Omvang verhoogd naar 75%

  De maximale omvang van het borgstellings­krediet met staats­garantie is verhoogd van normaal 50% naar tijdelijk 75%. Hierdoor kunnen ondernemers via BMKB-C gemakkelijker geld lenen van de bank.

 • Premie verlaagd naar 2%

  De premie van het borgstellings­krediet met staats­garantie is verlaagd van normaal 3,9% naar tijdelijk 2%. Hierdoor hoeven ondernemers bij het afsluiten van een BMKB-C minder geld te betalen.

 • Budget verhoogd naar 1,5 miljard euro

  Het garantie­budget voor de gehele BMKB regeling is verhoogd van 765 miljoen euro naar 1,5 miljard euro. Daarnaast kunnen ook niet-bancaire financiers de BMKB-C aanbieden aan ondernemers.

 • Looptijd mogelijk tot 2 jaar

  De looptijd van de BMKB-C is 2 jaar (8 kwartalen) voor overbruggings­kredieten en rekening courant (RC) kredieten.

Rubriek:
Garanties (schulddeling/borgstelling)
Sleutelwoorden:
borgstellingskrediet, borgstelling mkb, borgstellingsregeling, mkb krediet, bank garanties, bmkb-c, corona, verruiming, coronacrisis
FacebookGoogle PlusLinkedIn

Vraag en Antwoord

Antwoord op enkele meest veel gestelde vragen.

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden voor jouw ondernemingssituatie? Op een gratis financieel bedrijfsadviesgesprek informeren we jou graag vrijblijvend over de financieringsmogelijkheden voor je bedrijf.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
6.825× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf