Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

GalerieLening

De GalerieLening is een zakelijke lening tot €40.000,- met een lage rente van 3% speciaal voor galeriehouders. De GalerieLening wordt sinds 22 mei 2018 verstrekt door het Fonds Cultuur+Financiering.

De GalerieLening is een speciale lening van de Nederlandse Galerie Associatie (NGA voor ambitieuze galerie­houders.

Voordelen

 • Niet meer naar de bank

  De galeriehouder hoeft niet meer naar de bank voor een financierings­aanvraag, die de bank waarschijnlijk toch zal afwijzen.

 • Lage rente

  De zakelijke leenrente is zeer laag te noemen: slechts 3% (waar anders een rente van 9% of meer 'normaal' zou zijn). Dit betekent dat er minder beslag wordt gedaan op de maandelijkse rente- en aflossingscapaciteit van de ondernemer wordt gedaan.

 • Gedeeltelijke garantstelling

  De NGA staat deels garant voor €200.000,- aan leningen. Dat betekent dat als de galerie­houder onverhoopt in de financiële problemen komt, een (gedeelte) van het verlies op de niet terugbetaalde lening gedekt is door de NGA.

 • Betaalbaar advies en coaching

  Met de GalerieLening krijgt de galeriehouder ook toegang tot betaalbaar advies en goedkopere coaching van en door branche­genoten.

 • Opstap naar financieel gezonde, zelfstandige galeriepraktijk

  De GalerieLening kan gebruikt worden als een opstap naar een financieel gezonde galerie­praktijk. Door een kleine investering te doen kan de galeriehouder weer groeien in omzet en verdiensten, of besparen op terugkerende kosten.

Voorwaarden

 • Maximaal €40.000,-

  Galeries kunnen tot €40.000,- lenen. Meestal is dit overigens voldoende voor de financierings­doeleinden waarvoor de GalerieLening zal worden gebruikt.

 • Looptijd hoogstens 3 jaar

  De maximale looptijd van de bedrijfslening is 36 maanden (3 jaar).

 • Investering in beroeps- of bedrijfs­matige activiteit

  De investering moet gedaan worden voor een beroepsmatige of bedrijfsmatige activiteit. Tevens dient de investering duurzaam te zijn. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van TL-lampen door LED-lampen, maar ook aan een verbouwing of aanpassing van de presentatieruimte, scholing, de aanschaf van computers en software, een nieuwe website of een uit te brengen kunstenaarsboek.

 • Alleen voor leden

  Uitsluitend leden van de Nederlandse Galerie Associatie (NGA kunnen de GalerieLening aanvragen. Als je nog geen lid bent kun je natuurlijk ook eerst lid worden, voordat je de financiering aanvraagt.

Rubriek:
Leningen (kredieten)
Sleutelwoorden:
galerielening, cultuurlening, galerie, kunst
FacebookGoogle PlusLinkedIn

Vraag en Antwoord

Antwoord op enkele meest veel gestelde vragen.

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden voor jouw ondernemingssituatie? Op een gratis financieel bedrijfsadviesgesprek informeren we jou graag vrijblijvend over de financieringsmogelijkheden voor je bedrijf.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
6.825× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf