Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

WW Startersregeling

Je kunt een bedrijf starten vanuit een WW-uitkering (WerkeloosheidsWet-uitkering) door gebruik te maken van de WerkeloosheidsWet (WW) Startersregeling.

Wil je als zelfstandige starten met behoud van een (gedeeltelijke) WW-uitkering (WerkeloosheidsWet-uitkering)? Je kunt een bedrijf starten vanuit een WW-uitkering (WerkeloosheidsWet-uitkering) door gebruik te maken van de WerkeloosheidsWet (WW) Startersregeling. De WerkeloosheidsWet (WW) Startersregeling is een regeling om het voor mensen die in de WW zitten aantrekkelijker te maken om een onderneming op te starten. De mogelijkheden worden hierdoor groter, want je hebt meer kans om weer aan de slag te gaan, namelijk middels een eigen onderneming of middels een baan.

Wat houdt de WerkeloosheidsWet (WW) Startersregeling in?

Je ontvangt voor een vaste periode van 26 weken 29% minder WW-uitkering (WerkeloosheidsWet-uitkering). Als je recht hebt op WW-uitkering (WerkeloosheidsWet-uitkering) voor minder dan 26 weken, dan kun je gewoon gebruikmaken van de WerkeloosheidsWet (WW) Startersregeling voor het aantal weken dat je recht hebt op je WW-uitkering (WerkeloosheidsWet-uitkering).

Tijdens de startperiode mag je alles doen wat nodig is voor je eigen bedrijf. Tijdens deze startperiode / onderzoeksperiode hoef je niet te solliciteren.

Looptijd WerkeloosheidsWet (WW) Startersregeling

Er wordt in overleg bepaald hoeveel tijd er nodig is voor de startperiode / onderzoeksperiode. Deze periode duurt maximaal 26 weken.

Voorwaarden van de (WW) Startersregeling

  • Je hebt een ondernemingsplan;
  • Je hebt toestemming van je werkcoach om een bedrijf te starten (je krijgt toestemming voor de startersregeling als de kans groot is dat je met jouw eigen bedrijf voldoende geld verdient om van te leven);
  • Je ontvangt op de datum van aanvraag een WW-uitkering (WerkeloosheidsWet-uitkering);
  • Je blijft ingeschreven staan als werkzoekende (alleen dan behoudt je recht op je WW-uitkering (WerkeloosheidsWet-uitkering));
  • Je mag tijdens de startperiode geen opdrachten doen voor de werkgever die jou heeft ontslagen.
Rubriek:
Arbeid (tijd/kennis investering)
Sleutelwoorden:
ww startersregeling, bedrijf starten vanuit werkeloosheidswet, uwv bedrijf starten, bedrijf starten met uitkering, bedrijf starten met ww, eigen bedrijf ww, zelfstandig ondernemen werkeloosheidswet, werkeloosheidswet startersregeling, ww startersregeling
FacebookGoogle PlusLinkedIn

Vraag en Antwoord

Antwoord op enkele meest veel gestelde vragen.

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden voor jouw ondernemingssituatie? Op een gratis financieel bedrijfsadviesgesprek informeren we jou graag vrijblijvend over de financieringsmogelijkheden voor je bedrijf.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
6.825× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf