Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

WW Ondernemersregeling

Het is mogelijk om vanuit de WerkeloosheidsWet (WW) een eigen bedrijf op te starten. Wanneer je niet voldoende middelen hebt, kun je gebruik maken van de regelingen voor aankomende ondernemers die vanuit de WerkeloosheidsWet (WW) voor zichzelf willen beginnen.

Tegenwoordig hebben werknemers weinig zekerheid meer als het gaat om het behoud van hun baan. Met de economische situatie waarmee het bedrijfsleven te maken heeft is het niet ondenkbaar dat je onverhoopt in de WerkeloosheidsWet (WW) terecht komt. Echter, steeds meer mensen kiezen ervoor om de negatieve impuls van het verliezen van een baan om te zetten in iets positiefs. Veel mensen kiezen ervoor om een eigen bedrijf te starten vanuit de WerkeloosheidsWet (WW) om zo het heft in eigen handen te nemen.

Maar hoe kun je nu een eigen bedrijf starten zonder er teveel financieel op achteruit te gaan? Want vaak komt een aankondiging van een ontslag niet geheel verwacht en heb je niet voldoende geld kunnen sparen om in je inkomen te voorzien bij het starten van een eigen bedrijf.

Stimuleringsregeling voor mensen in de WW (WerkeloosheidsWet)

Om ex-werknemers die in de WerkeloosheidsWet (WW) zitten te stimuleren om weer aan het werk te kunnen gaan, bestaat er financiële steun vanuit diverse ondernemersregelingen. Het is mogelijk om vanuit de WerkeloosheidsWet (WW) een eigen bedrijf op te starten. Wanneer je niet voldoende middelen hebt, kun je gebruik maken van de regelingen voor aankomende ondernemers die vanuit de WerkeloosheidsWet (WW) voor zichzelf willen beginnen.

Met gedeeltelijk of geheel behoud van een WW-uitkering (WerkeloosheidsWet-uitkering) kun je beginnen met het starten van een bedrijf.

Vanuit een WW-uitkering (WerkeloosheidsWet-uitkering) een eigen bedrijf starten

Er zijn meerdere manieren om vanuit een WW-uitkering (WerkeloosheidsWet-uitkering) een eigen bedrijf te starten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om minder WW-uitkering (WerkeloosheidsWet-uitkering) te ontvangen of je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van de WerkeloosheidsWet (WW) Startersregeling.

Rubriek:
Arbeid (tijd/kennis investering)
Sleutelwoorden:
bedrijf starten vanuit werkeloosheidswet, uwv bedrijf starten, bedrijf starten met uitkering, bedrijf starten met ww, eigen bedrijf ww, zelfstandig ondernemen werkeloosheidswet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

Vraag en Antwoord

Antwoord op enkele meest veel gestelde vragen.

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden voor jouw ondernemingssituatie? Op een gratis financieel bedrijfsadviesgesprek informeren we jou graag vrijblijvend over de financieringsmogelijkheden voor je bedrijf.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
6.825× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf