Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Voorbereidingskrediet

Het Voorbereidingskrediet is bedoeld om mensen vanuit een uitkering te helpen met een lening waarvan zij de kosten kunnen betalen die voortkomen uit het voorbereiden van een onderneming.

Voorbereidingskrediet

Het Voorbereidingskrediet is bedoeld om mensen vanuit een uitkering te helpen met een lening waarvan zij de kosten kunnen betalen die voortkomen uit het voorbereiden van een onderneming.

Wat houdt het Voorbereidingskrediet in?

Het Voorbereidingskrediet maakt onderdeel uit van het Starterskrediet. Het Voorbereidingskrediet is bedoeld om kosten te kunnen dekken als bijvoorbeeld een bezoek aan een beurs, om vakliteratuur aan te schaffen of om klanten te werven. De hoogte is maximaal € 2.855 inclusief btw.

Looptijd Voorbereidingskrediet

Het Voorbereidingskrediet is een lening die in 10 jaar moet worden terugbetaald. U begint direct met aflossen zodra u de lening ontvangt.

Op het terugbetalen van het Voorbereidingskrediet zijn enkele uitzonderingen. Wanneer het StartersKrediet aan u wordt geweigerd terwijl u al een Voorbereidingskrediet heeft ontvangen, hoeft u het geleende bedrag niet terug te betalen. Als u zelf de aanvraag van het StartersKrediet intrekt moet u wel gewoon het Voorbereidingskrediet terug betalen.

Voorwaarden van het Voorbereidingskrediet

  • U heeft recht op een uitkering van het UWV. De volgende uitkeringen komen in aanmerking: WIA (Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen), WAO (Wet Arbeidsongeschiktheidverzekering), WAZ (Wet Arbeidsongeschiktheidverzekering Zelfstandigen), Wajong (Wet Arbeidsongeschiktheidsvoorziening Jonggehandicapten) en ZW (Ziektewet);
  • U staat ingeschreven bij het UWV;
  • De beperking gaat naar verwachting langer duren dan een jaar;
  • Het UWV heeft beoordeeld dat het starten van een bedrijf een reële optie voor u is.
Rubriek:
Leningen (kredieten)
Sleutelwoorden:
voorbereidingskrediet, voorbereiding bedrijf uwv, uwv bedrijf starten, bedrijf starten met uitkering, uwv lening, starterskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

Vraag en Antwoord

Antwoord op enkele meest veel gestelde vragen.

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden voor jouw ondernemingssituatie? Op een gratis financieel bedrijfsadviesgesprek informeren we jou graag vrijblijvend over de financieringsmogelijkheden voor je bedrijf.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
6.825× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf