Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Jungo stopt met crowdfundinghypotheek


Van de

Duivendrecht – De start-up Jungo wilde een lans slaan in de markt van traditionele hypotheekverstrekkers, door een crowdfundinghypotheek aan te bieden via een online financieringsplatform. Maar Jungo stopt nu met het aanbieden van nieuwe hypotheken. Particuliere investeerders kunnen niet meer inleggen. De reeds verstrekte hypotheken blijven nog wel doorlopen: de uitvoering daarvan wordt overgenomen door eerdere investeerder Aegon.

In 2018 legde Aegon een geldbedrag neer om deel te nemen in de crowdfund startup Jungo. Jungo verstrekt crowdfundhypotheken: particuliere investeerders konden samen geld inleggen, wat weer werd uitgeleend voor hypotheken. In januari 2020 laat Jungo weten, dat ze geen nieuwe hypotheken meer gaan verstrekken, totdat er een nieuwe samenwerkingspartner is gevonden.

Het bedrijf Jungo blijft nog wel bestaan, en de particuliere investeerders blijven hun geld krijgen. De hypotheekklanten moeten ook nog steeds hun hypotheeklasten blijven betalen. Aegon heeft door de overname van de rechten en verplichtingen de uitvoering op zich genomen. Obligatie­overeenkomsten zullen wel eerder - naar verwachting in 2020 - afgelost worden.

Sleutelwoorden:
starterskrediet, startupfinanciering, ondernemerskrediet, hypotheek, crowdfunding, alternatief, particuliere investeerders, financieringsplatform, aegon, partners, aanbieden, beleggers, vervroegd aflossen, obligatieovereenkomsten, staken, samenwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.592× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.