Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Tehupuring: "MKB'er financiert bank"


Van de

Bussum – Vermogensbeheerder Jim Tehupuring roept banken en multinationals op om MKB-bedrijven die hen diensten hebben geleverd, zo snel mogelijk te betalen. Dikwijls komt het namelijk voor, dat MKB-ondernemers 90 dagen na factureren nog steeds geen betaling ontvangen hebben. Terwijl de diensten allang geleverd zijn.

Tehupuring geeft in zijn column een voorbeeld waarbij een factuur van een MKB-onderneming aan een bank maanden onbetaald bleef. Ook na herhaaldelijke herinnering, aanmaning en zelfs ingebrekestelling, was er nog niet betaald. Zo komt het er in feite op neer dat het MKB de bank financiert (namelijk door op deze manier een leveranciers­krediet te geven). En dat is omgekeerde wereld en onrecht van de sterkste, meent Tehupuring.

Interne procedure­molen

De betreffende bankmedewerker die de betaling van de MKB-factuur moest doen, had ontslag genomen en ging geen betaling meer uitvoeren. Toen was de factuur blijven liggen, voor de volgende collega bankmedewerker om er naar te kijken. Maar die collega was weer op een lange vakantie, en dus ook niet aan het werk om de factuur te betalen. Na herhaaldelijk navragen door de MKB-ondernemer, was de factuur ook nog eens zoekgeraakt in de interne afhandelings­procedures. Dit heeft er uiteindelijk in geresulteert, dat de factuur voor de geleverde diensen pas maanden later is uitbetaald.

'Betaal eerder die factuur'

Tehupuring roept banken en multinationals op om MKB-ondernemers niet langer te laten wachten, maar de facturen zo snel mogelijk te betalen.

Sleutelwoorden:
leverancierskrediet, starterskrediet, banken, multinationals, betalingstermijn, facturen, mkb, onrecht, ontslag, vakantie, herinnering, rente, werkkapitaal, bankfinanciering
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.621× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.