Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Deloitte rapport: 'Direct lending groeit hard door'


Van de

Amsterdam – Consultancy bedrijf Deloitte heeft in de herfst van 2019 een onderzoeks­rapport uitgebracht over alternatieve zakelijke lening deals (deals waarbij investerings­maatschappijen direct beleggen in bedrijven). Uit het rapport blijkt dat het aantal investerings­deals per kwartaal sinds 2012 is gestegen van 22 naar 101 in het tweede kwartaal van 2019. De markt van Direct Lending groeit dus hard door.

Het jaar 2018 was al een recordjaar met totaal €38,1 miljard aan totaal verstrekte financiering via investerings­maatschappijen in heel Europa (inclusief het Verenigde Koninkrijk). Ondanks dat in de eerste helft van 2019 het aantal deals iets lijkt te zakken, neemt toch het bedrag in euro's toe. De fondsen lenen dus steeds meer geld uit aan Europese bedrijven die kapitaal zoeken.

Met de groei neemt ook de diversificatie toe. Zowel grote en kleine bedrijfs­financieringen worden verstrekt. En zowel aan erg riskante of juist heel verantwoorde deals. Ook de verdeling van verstrekt geld over de Europese landen neemt toe. Hiermee zijn er steeds meer fondsen die concurreren met de traditionele huisbanken waar de kleinere bedrijven hun kleinzakelijke financiering doorgaans ophalen.

Sleutelwoorden:
startkapitaal, investeringsmaatschappij, deals, direct lending, alternatieve bedrijfsfinancieringen, deloitte, zakelijk geld lenen, starterskrediet, ondernemerskrediet, europa, brits adviesburo, cijfers, 2019, 2018, onderzoeksresultaten
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.621× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.