Dankuwel. U bent akkoord gegaan met ons cookie­beleid. Deze website kan nu volledig functioneren.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Durfkapitaal lanceert initiatief meer vrouwen in de bedrijventop


Van de

Amsterdam – Startups opgericht door vrouwen moeten ook meer kans op durfkapitaal krijgen. Dat vindt een groep van tenminste 25 Nederlandse durfkapitalisten (Venture Capitalists). Samen hebben zij in juli 2019 het initiatief FundRight gelanceerd, met als doel om meer dan 1/3e vrouwen in de top te krijgen.

De 25 investeringsfondsen zijn het er over eens. Startende bedrijven die opgericht zijn door vrouwen, halen onterecht minder kapitaal op dan hun mannelijke equivalenten. Slechts 1,6% van de bedrijven die door vrouwen worden geleidt halen succesvol een bedrijfs­financiering op.

Vrouwen niet langer impliciet voor­oordelen

Om daar verandering in te brengen, hebben de 25 investeringsfondsen het initiatief FundRight gelanceerd. Met dit initiatief FundRight willen zij tenminste 35% vrouwen in de top van bedrijven krijgen. En dat begint al bij het verstrekken van risicokapitaal aan startende vrouwelijke ondernemers of start-up bedrijven waar het team van oprichters uit tenminste een vrouw bestaat.

35% Vrouw in 2022

In 2022 kijkt de groep investeerders of de doelstelling van een hoger percentage vrouwen in de portfeuille van bedrijven waarin is geïnvesteerd is bereikt.

Sleutelwoorden:
durfkapitaal, venture capital, vrouwen, women, startup, mkb, portfolio, quotum, starterskrediet, geld lenen, investeringsfondsen, fundright, initiatief, genderneutraliteit, sekse, geslacht, gelijke kansen
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.592× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.