Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Wereldwijd record aan investeringen in fintech volgens KPMG


Van de

Amstelveen – In het eerste halfjaar van 2018 is door fintech bedrijven 57 miljard Amerikaanse dollar opgehaald, ten opzichte van 38 miljard USD over heel 2017. Met name banken en financiële instellingen investeren in deze fintechs. Dat blijkt uit het halfjaarlijkse onderzoeksrapport Pulse of Fintech van consultancyfirma KPMG.

Naast het totaal geïnvesteerde bedrag, is ook het aantal investerings­transacties toegenomen in het eerste halfjaar van 2018. In zes maanden tijd hebben er 875 financieringen plaatsgevonden. Het laatste halfjaar van 2017 waren dit er 834.

Welke investeringen geteld

Ank van Wylick, fintech-partner bij KPMG, legt uit dat in het onderzoeksrapport de volgende investeringen zijn meegenomen:

  • Investeringen door grote bedrijven (corporates);

  • Investeringen door private equity huizen;

  • Investeringen als gevolg van fusies en overnames.

Daarbij zijn alleen investeringen geteld voor groeiende fintechs die nog niet naar de beurs zijn gegaan. De IPO van Adyen is bijvoorbeeld niet meegenomen.

Kansen voor regtech

Door de toegenomen regelgeving in de financiële sector, liggen er nu veel kansen voor zogenaamde regtechs. Dat zijn startups die diensten aanbieden om met slimmere technieken zoals kunstmatige intelligentie bedrijven kunnen helpen om te blijven voldoen aan de steeds complexer wordende wet en regelgeving voor financiële instellingen.

Sleutelwoorden:
kpmg, fintech, startupfinanciering, start-up, investeringen, starterskrediet, financiele sector, recordbedrag, 2018, cijfers, ipo, usd, banken, europa, wereldeconomie, pulse, onderzoeksrapport, private equity, fusies, overnames, kunstmatige intelligentie
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.592× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.