Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Arcadis gaat op zoek naar startups via Techstars


Van de

Arnhem – Arcadis en Techstars gaan samenwerken om innovatieve start-ups te helpen in de bouwsector. Arcadis is zelf een advies- en ingenieursbureau. Techstars bestaat uit een internationaal netwerk dat ondernemers helpt te slagen met hun bedrijf. Door samen te werken hoopt Arcadis nog beter in staat te zijn om de stad van de toekomst vorm te gaan geven met nieuwe, innovatieve oplossingen waar de start-ups mee komen.

De bijdrage van Arcadis zal met name zijn om via een mentor­programma zorgvuldig geselecteerde bedrijven te helpen. Ook kan Arcadis interessante klanten voordragen aan de start-up. Daarnaast heeft Arcadis veel kennis van de bedrijfs­tak natuurlijke en bebouwde omgeving, welke zij kan delen met de start-ups.

Anderzijds hoopt Arcadis door de samenwerking met Techstars ook weer van startende ondernemingen te leren. Interessante oplossingen die de innovators bedenken, kan Arcadis vervolgens weer aanbieden aan haar klanten. Aldus de woorden van Stephan Ritter, de hoofdverantwoordelijk bij Arcadis Group voor innovatie en transformatie van het bedrijf.

David Brown, oprichter van Techstars, geeft aan dat hij blij is met de uitbreiding naar Europa en nieuwe de start-up accelerator in Amsterdam. Leden van zijn netwerk kunnen door de partnership met Arcadis sneller opschalen met het oog op de toekomst van stedelijke ontwikkeling.

Aanmeldingstermijn accelerator­programma

Onder de noemer 'Arcadis Stad van 2030 Accelerator' kunnen geïnteresseerde start-ups zich van juli 2018 tot en met december 2018 aanmelden. In januari 2019 zullen dan 10 bedrijven geselecteerd worden de in april 2019 een demo mogen geven.

Sleutelwoorden:
arcadis, techstars, europa, amsterdam, gebouwde omgeving, mentorprogramma, start-up accelerator, starterskrediet, startkapitaal, innovatie, ingenieurs
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.621× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.