Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Start-ups in mobiliteitssector gezocht voor NS Innovatiefonds van €50 miljoen


Van de

Delft – De Nederlandse Spoorwegen (NS) en de ANWB zoeken oplossingen om de problemen in het verkeer en met het openbaar vervoer weg te helpen. Daartoe heeft de NS een Innovatiefonds met €50 miljoen geopend. Start-ups met slimme mobiliteits­oplossingen kunnen zich aanmelden om op 18 februari 2016 te pitchen voor een investering.

Het NS Innovatiefonds beschikt over 50 miljoen euro. Deze 50 miljoen euro zal geïnvesteerd worden in start-ups. Elke start-up die een slimme oplossing heeft om de reiservaring te verbeteren kan een investering ophalen tussen de €50.000 en een half miljoen euro.

Voorbeeld oplossingen die de bazen van NS en ANWB hopen te zien tijdens het pitch-evenement op 18 februari 2016 zijn onder andere start-ups met zelfrijdende auto's, klantvriendelijke reisapplicaties, en andere technologische verbeteringen in het weg­verkeer en openbaar vervoer.

Inschrijven voor het Smart Mobility Pitch Event kan tot 28 januari 2016 bij de incubator Yes!Delft. Het maakt niet uit of je een start-up onderneming hebt of een bestaand bedrijf met een onderscheidend idee bent.

Sleutelwoorden:
ns, anwb, startupfinanciering, durfkapitaal, investeren, mobiliteitsmarkt, technologie, apps, nederlandse spoorwegen, innovatiefonds, yesdelft, incubator, utrechtinc, ondernemers, starterskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
6.468× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.