Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Banken moeten zich per 1 juli 2018 gaan houden aan gedragscode voor MKB-financieringen


Van de

Amsterdam – Banken willen de slechte relatie met het Midden- en KleinBedrijf (MKB) herstellen. Daarom is een gedragscode opgesteld voor kleinzakelijke financieringen. Vandaag 18 januari 2018 is deze gedragscode officieel overhandigd door de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) aan de minister en de Rabobank.

MKB-ondernemers krijgen met de gedragscode meer macht wanneer zij een zakelijke lening willen afsluiten bij hun bank. Zo moeten banken aan betere en vergelijkbare informatievoorziening gaan doen. Ook moeten krediet­afwijzingen beter onderbouwd worden. En als de bank niet wil financieren maar de ondernemingsplannen wel geschikt zouden zijn voor alternatieve financiering, dan dient de bank de ondernemer netjes door te verwijzen.

Tussen wal en schip

Ondernemers en bedrijven met een jaaromzet tot 5 miljoen euro vallen een beetje tussen wal en schip als het gaat om geld ophalen. Als ondernemer zijn zij niet beschermd tegen overkreditering zoals in het geval van particulieren en consumptief krediet. Maar omdat kleinere ondernemers ook minder kennis hebben over en toegang tot informatie over financieringen, begeven zij zich op een minder bekend terrein waardoor een vergissing met grote financiële gevolgen voor het bedrijf zo gemaakt kan worden. De nieuwe gedragscode moet de kloof een beetje dichten. Met de gedragscode kunnen kleinzakelijke ondernemers banken ook beter aanspreken op hun gedrag en indien nodig een officiële klacht indienen die door een onafhankelijke partij afgehandeld wordt.

Sleutelwoorden:
starterskrediet, ondernemerskrediet, bankfinanciering, kleinbedrijf, mkb, zzp, klachten, gedragscode, kleinzakelijk, nvb, nederlandse vereniging van banken, rabobank, customer journey
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.598× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.