Dankuwel. U bent akkoord gegaan met ons cookie­beleid. Deze website kan nu volledig functioneren.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Overheid opent loket voor Seed Business Angels fondsen


Van de

Zwolle – Minister Kamp wil durfinvesteerders een extra steuntje in de rug geven door jaarlijks 20 miljoen euro beschikbaar te stellen voor renteloze leningen aan Seed Business Angel fondsen. Dit zijn fondsen waarvanuit investeerders innovatieve en snelgroeiende bedrijven financieren.

Start-ups met een snelle groeipotentie hebben vanaf 1 juli 2017 een extra loket om aan te kloppen voor geld: de Seed Business Angels-regeling. Hiermee kunnen MKB-ondernemers in de vroege fase van hun bedrijf gemakkelijker aan durf­investeringen komen. Dat komt omdat de Business Angels, die willen investeren in zo'n start-up, maximaal 1 miljoen euro renteloos kunnen lenen van de overheid.

Business Angels

Business Angels zijn een belangrijk onderdeel voor de financiering van veelbelovende bedrijven die moeilijk aan geld komen, omdat zij nog te jong zijn en nog geen echte winsten hebben kunnen laten zien. Naast kapitaal en financiering, helpen Business Angels vaak ook door inbreng van hun netwerk, ervaring en kennis in de gefinancierde start-up onderneming.

Het kabinet biedt de Seed Business Angels-regeling aan als uitbreiding op de bestaande SEED Capital-regeling. De regeling is bedoeld voor "de bedrijven van de nabije toekomst".

Sleutelwoorden:
business angels, seed capital, durfinvesteerders, private investeerders, bedrijfsfinanciering, starterskrediet, startups, renteloos lenen, stimuleringsregeling, rijksoverheid, rvo, 1 miljoen euro, innovatie, crowdfunding
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.598× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.