Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

'Accountant kan ondernemer helpen met juiste stapelfinanciering'


Van de

Deventer – Met de opkomst van het begrip 'stapelfinanciering' ontstaat er voor accountants een geschikte nieuwe rol om MKB-ondernemers te helpen met het juist samenstellen van deze vorm van ondernemingsfinanciering. Daar waar banken belangrijk blijven voor bedrijfsleningen, ligt er een kans voor de accountant om de cijfers wel te blijven begrijpen en helder met de ondernemer te communiceren.

In het steeds complexer wordende landschap van financieringsmogelijkheden, kan de accountant zijn/haar taken meer gaan focussen op het inzetten van zijn/haar kennis, dan het 'domweg inboeken van bonnetjes in de administratie'. Accountants zijn thuis in de materie van bedrijfsfinanciering (van kapitaalinbreng tot kredietunie en crowdfunding), en kennen de cijfers van de onderneming goed. Meestal zelfs nog beter dan de ondernemer zelf, zo schrijft Accountancy Van Morgen.

Banken en FinTech

De banken trekken zich meer terug van persoonlijk contact en stappen steeds meer over op geautomatiseerde kredietverlening aan het MKB. Tegelijkertijd brengen nieuwe FinTech bedrijven allerlei handige tools in omloop, waarmee de accountant zijn/haar adviesdiensten gemakkelijk kan verrijken.

Sleutelwoorden:
accountant, ondernemersfinanciering, stapelfinanciering, mkb, ondernemerskrediet, crowdfunding, starterskrediet, mezzaninefinanciering, leasing, kredietunie, participatiemaatschappijen, kapitaalinbreng
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.598× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.