Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Scholieren leren ondernemen en maken kans op ondernemerskrediet


Van de

Deventer – Aan het Etty Hillesum Lyceum locatie Het Stormink te Deventer zijn in januari 2017 ruim 50 leerlingen gestart met een lesprogramma over het starten van een eigen bedrijf. Hiermee wil de school, in samenwerking met lokale ondernemers en de Rabobank, het ondernemerschap al tijdig laten proeven. Bij een goed plan maken de aspirant ondernemers kans op een ondernemerskrediet.

De lessen die de leerlingen van Het Stormink volgen zijn opgesteld in samenwerking met Rabobank Salland, het Ondernemershuis Deventer en MKB Deventer. Het Lyceum stelt leerkrachten beschikbaar, die cijfers geven voor pitch en ondernemingsplan.

Verdeeld over kleinere groepjes, begeleiden echte ondernemers uit Deventer de leerlingen. Ook tijdens de zomervakantie 2017 gaat het lestraject door. Zo krijgen de studenten al op jongere leeftijd ervaring met hoe het is om te ondernemen.

De ondernemer-leerlingen starten na de pitch­dag op 7 maart 2017 hun bedrijf. En als de bank ook heil ziet in de ambitieuze plannen van deze jongeren, dan kunnen zij starten met een ondernemerskrediet.

Sleutelwoorden:
gemeente deventer, starterskrediet, ondernemerskrediet, scholieren, leerlingen, opleiding, ondernemerschap, ondernemershuis, rabobank salland, mkb, studieproject, ondernemingsplan, pitchen, bedrijf starten, lyceum
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.598× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.