Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

'Europese fintech-bedrijven moeten kunnen innoveren'


Van de

Breda – Om te voorkomen dat de Europese Unie (EU) achterraakt op de rest van de wereld met innovatie in de financiële sector, pleit Europarlementariër Cora van Nieuwenhuizen in haar in januari 2017 verschenen rapport over fintech voor meer ruimte en minder drempels voor creatieve nieuwkomers en startups in deze branche.

Ondernemers die een innovatief bedrijf willen starten in de financiële sector - zogenaamde fintech bedrijven - ondervinden nog te veel drempels en beperkingen van de Nederlandse en Europese wetgeving om vrij te kunnen experimenteren met nieuwe financiële producten en digitale technieken.

Daarom pleit Cora van Nieuwenhuizen, Europarlementariër en rapporteur over fintech, in haar onlangs verschenen rapport over fintech-ondernemingen voor meer wettelijke ruimte voor nieuwkomers in deze branche.

Toezichthouders zoals de Europese Centrale Bank (ECB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) zouden dan een meer 'meekijkende' dan 'beperkende' rol kunnen gaan spelen bij het volgen van fintech MKB-ondernemers.

Inhaalslag voor Europa

Wereldwijd zijn bekende internationale bedrijven als Google, Microsoft, Amazon en Apple al druk aan het innoveren op het gebied van informatie­technologie in combinatie met financiële oplossingen en ondersteunende diensten. Zo heeft Facebook in januari 2017 nog een betaaldienstvergunning aangevraagd in Ierland.

MKB-ondernemers in de fintech sector die disruptief willen experimenteren met Artificial Intelligence (AI), mobiele (betaal)oplossingen en Distributed Ledger Technology (DLT) bieden nieuwe kansen 'open banking', crowdfunding en virtuele munten.

Hopelijk gaat de Europese Unie (EU) mee in het pleidooi van van Nieuwenhuizen, en wordt het voor fintech-bedrijven meer mogelijk om met innovatie in plaats van belemmerende wet- en regelgeving bezig te zijn.

Sleutelwoorden:
fintech, crowdfunding, ai, dlt, blockchain, starterskrediet, bedrijfsfinanciering, afm, ecb, cora van nieuwenhuizen, europese unie, europa, mkb, wetgeving, kunstmatige intelligentie, drempelvrij, innovatie, virtuele valuta, juridisch
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.592× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.