Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

10% Fintech start-ups overleeft door samenwerking met bank


Van de

Amsterdam – Zeker 90% van de start-ups in de financiële sector - de zogenaamde startende fintech bedrijven - lukt het niet om binnen een paar jaar een miljoenenomzet te realiseren. Met name de ondernemers die nauw weten samen te werken met een gevestigde financiële instelling zoals een bank, verzekeraar of betaalbroker, lukt het om uit te groeien tot een internationale scale-up.

De disruptieve start-ups Five Degrees, Mollie, DeGiro en AdviseRobo hebben hun succes met name te danken aan een nauwe affiniteit met de financiële branche en in te spelen op kansen die de traditionele banken, betalings­instanties en verzekeraars zelf niet kunnen oplossen.

De problemen waar deze start-ups op inspelen zijn onder andere gemakkelijkere betaal­mogelijkheden bedenken, verouderde IT-infrastructuur vervangen door slimme software oplossingen en accurate (big data) informatie over de kredietwaardigheid van MKB-ondernemingen.

Netwerken naar zakelijk succes

Naast een hoog IT-gehalte en kennis van hardware en programmatuur, lukt het deze specifieke sector van MKB-ondernemingen om financiering te verkrijgen en een netwerk op te bouwen bestaande uit reeds ervaren oprichters van banken en investeringsbankiers.

Sleutelwoorden:
start-ups, fintech, bankieren, tradionele financiele instellingen, five degrees, mollie, mkb, starterskrediet, startupfinanciering, groeifinanciering, betaalmethoden, degiro, backbase, adviserobo, kredietrisicos
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.598× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.