Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Bancaire bedrijfskrediet lastiger te krijgen voor Nederlandse MKB-ondernemers


Van de

Amsterdam – Een bedrijfslening krijgen van de bank is in het laatste kwartaal van 2016 lastiger geworden voor Nederlandse MKB-ondernemers. Dat blijkt uit de resultaten van de Bank Lending Survey, een periodieke enquête die de ECB uitstuurt naar banken. Hollandse banken hebben de voorwaarden voor ondernemerskredieten aangescherpt.

Hoewel er iets meer vraag naar zakelijke financieringen was in Q4-2016, krijgt nog steeds lang niet elke ondernemer uit het MKB geld van de bank te leen voor zijn bedrijf. Met name Nederlandse banken zijn wederom voorzichtiger geworden met het verstrekken van een bedrijfslening. Zij noemen een 'verbeterde inschatting van de risico's van ondernemers' als voornaamste reden, om de geldkraan weer iets dicht te draaien.

Gunstige zakelijke leningen beschikbaar

Niet alleen de particuliere hypotheekmarkt en consumptieve kredieten trekken aan. Ook het bedrijfsleven profiteert van lage rentes, gunstige financierings­voorwaarden en het gestegen vertrouwen van consumenten in de Europese economie. Tegelijk was er een trend van meer fusies en overnames te zien, en herfinancieerde ondernemers hun schulden tegen gunstigere tarieven. Oversluiten van een bedrijfshypotheek of zakelijk krediet kan met de huidige zakelijke leentarieven wel eens betekenen dat MKB'ers er op vooruitgaan in de kasstromen.

Sleutelwoorden:
mkb, banken, zakelijke lening, europa, starterskrediet, bedrijfskrediet, bancaire financiering, ecb, bank lending survey, lage rentes, fusies, overnames, gematigd risicoprofiel
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.598× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.