Dankuwel. U bent akkoord gegaan met ons cookie­beleid. Deze website kan nu volledig functioneren.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

ASN Bank zet crowdfunding duurzame projecten in het zonnetje


Van de

Den Haag – De ASN Bank helpt ondernemers met een duurzaam karakter aan het ophalen van maximaal €50.000,- via crowdfunding. Sinds april 2016 kunnen de duurzame projecten financieel ondersteund worden in de vorm van leningen, donaties en voorverkoop van producten. Het sociale platform Voor De Wereld Van Morgen (VDWVM) van de ASN Bank werkt samen met een Nederlands crowdfundingplatform om de investeerders in contact te brengen met de ondernemers.

De ASN Bank stelt strenge eisen aan de selectie van duurzame projecten die ondernemers mogen plaatsen via Voor De Wereld Van Morgen (VDWVM). Zo dient de ondernemer aan de duurzaamheidseisen te voldoen, en moet het project behoren tot één van de vijf focus thema's. Dit alles bovenop de kritische blik waarmee het crowdfundingplatform sowieso al elke campagne vooraf goed controleert.

Met de toevoeging van de mogelijkheid tot crowdfunding aan het sociale platform van de ASN Bank, vinden de mensen met kennis, kapitaal en duurzaamheid elkaar beter. Het plan is om in totaal €97.500,- op te halen. Projecten die plaatsing en campagne-aandacht hebben gehaald zijn onder andere KantoorKaravaan, de KarTent, Chef Het Samen, Sprinklr, VoorleesExpress en Sweet Heroes.

Sleutelwoorden:
crowdfunding, duurzame projecten, ondernemers, voordewereldvanmorgen, vdwvm, asn bank, oneplanetcrowd, asceline groot, starterskrediet
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.592× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.