Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Kredietverlening banken nog onvoldoende digitaal


Van de

Amsterdam – Bain & Company heeft een international onderzoek gedaan naar de digitalisering bij retail banken. Uit het onderzoeksrapport blijkt dat de meeste banken ver achterlopen als het gaat om digitalisering van online een bedrijfsfinanciering aanvragen. Diverse FinTech-startups gaan nu de concurrentie aan met banken om zowel consumptief krediet als zakelijke kredieten online aan te bieden.

Banken hebben vooral de betaalprocessen en creditcards gedigitaliseerd. Complexe financieringsproducten zoals hypotheken en bedrijfskredieten zijn veelal niet online te verkrijgen. Dit komt volgens de onderzoekers vanwege een focus op verbetering van interne processen. Daardoor blijft de klant die steeds meer tijd online besteed (en op zoek is naar online lenen) uit beeld.

Haalt FinTech bancaire sector in?

Grote digitale spelers zoals PayPal en enkele FinTechn-startups bieden inmiddels wel korte-termijn financiering aan. ZestFinance neemt aanvullende gegevens over de kredietaanvrager mee in de beoordeling van de financiering. Google maakt mobiel betalen toegankelijker en in Engeland is een pilot geweest met online hypotheken vergelijken.

Banken die digitaal voorlopen

Enkele banken, zoals ABN AMRO, spelen met Webcam Hypotheekadvies al in op de steeds digitaler wordende particuliere klant. Maar nog steeds wordt in een magere 17% van de gevallen het online kanaal gebruikt als startpunt van een kredietaanvraag. Ook ING en Rabobank zijn begonnen aan een eerste digitaliseren van particuliere en zakelijke kredietaanvragen.

Sleutelwoorden:
digitale kredietverlening, bancaire bedrijfsfinanciering, ondernemerskrediet, starterskrediet, online bedrijfslening aanvragen, bain en company, fintech startups, paypal, google, big data, financiele instellingen
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
6.468× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.