Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Ondernemerscoaching bij Boost Your Business evenement tijdens ABN AMRO World Tennis Tournament


Van de

Rotterdam – Meer dan 175 ondernemers uit heel Nederland kwamen op 8 februari 2016 bijeen tijdens het Boost Your Business evenement in Ahoy Rotterdam. Het kennis- en netwerk­evenement vond plaats tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament. Chris Zegers was de hoofdgastspreker. Na afloop konden ondernemers in gesprek met coaches van diverse bedrijven en instanties.

Het programma besloeg een halve dag en bestond uit een gedeelte met plenaire sprekers en een gedeelte met 1-op-1 coaches.

Sprekers

  • ABN AMRO kleinbedrijf verwelkomde als facilitaire host van het Boost Your Business evenement kort de aanwezige starters en ondernemers in de Lounge.

  • Chris Zegers, bekend Nederlands programmamaker en zelf ook ondernemer, sprak over het 'ja'-zeggen tegen kansen die zich voor doen bij je ondernemersschap. Zo kun je je zakelijke geluk als het ware een handje helpen.

  • Richard Krajicek vertelde over de must-see tenniswedstrijden van het World Tennis Tournament. Hij gaf na afloop een door hem persoonlijk gesigneerd tennisracket weg.

  • DTG gaf een Masterclass Online Marketing, waarin werd uitgelegd hoe ondernemers hun website beter vindbaar konden maken en effectiever in kunnen zetten.

Ondernemerscoaches

Na afloop van de sprekers konden de ondernemers in de Lounge coaching verkrijgen van ondernemers en experts.

Zo waren er merk-coaches van BBIE, konden ondernemers advies en tips krijgen van een accountants­organisatie, praten over de mogelijkheden voor een starterskrediet of bedrijfskrediet bij de stichting voor de microfinancieringen in Nederland, slimme (online) marketing tips en trucs ophalen bij DTG, telefonische bereikbaarheid regelen bij KPN, en konden startende en bestaande ondernemers uiteraard gebruik maken van de sector-, branche en bancaire kennis van ABN AMRO.

Terugkerend evenement voor ondernemers

Het Boost Your Business evenement was georganiseerd door Yellow Walnut Trainingen, bekend van onder andere Starterstraining en Ondernemerstraining. Eerder in oktober 2015 vond er een soortgelijke bijeenkomst plaats in Strijp-S te Eindhoven. Toen was Floortje Dessing te gast als spreker. Coen van Delft, de dagvoorzitter, was blij om te zien dat er steeds meer ondernemers naar het evenement toe komen.

Sleutelwoorden:
boost your business, 2016, chris zegers, abn amro bank, world tennis tournament, ahoy rotterdam, starterskrediet, bedrijfskrediet, microkrediet, ondernemersfinanciering, online marketing, dtg, kpn
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.621× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.