Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Hoe je ervoor zorgt dat je crowdfundingcampagne de beoogde financiering ophaalt en succesvol is.

Om meer zekerheid te hebben dat je crowdfundingcampagne succesvol uitpakt, kun je bekijken aan welke voorwaarden je moet voldoen voor een investeerder kan of wil investeren.

Hoe weet ik of mijn crowdfundingcampagne succesvol zal zijn?

Je weet nooit 100% zeker of jij je financiering binnenhaalt met crowdfunding. Het gaat voornamelijk om de ondernemer, niet 100% om het idee, maar... Het is natuurlijk wel belangrijk dat mensen in je idee geloven. Zonder een goede ondernemer blijft een idee maar een idee en levert het geen geld op voor investeerders. Het is vooral belangrijk dat jij als ondernemer kunt overbrengen dat jij het idee tot een succes weet te brengen. Dit kan je doen met een goed team en mensen die achter je staan, maar ook door een goede voorbereiding.

Het weegt mee als je:

  • al een team hebt;
  • iets gerealiseerd hebt;
  • zelf geïnvesteerd hebt;
  • als het kan al een bedrag gerealiseerd hebt;
  • je netwerk klaar hebt.

Ook kun je sleutelen aan de voorwaarden die je stelt aan je crowdfundingcampagne. Stel jezelf de vraag: 'Wat maakt mijn idee interessant om in te investeren en wat krijgen investeerders ervoor terug?'.

Heb je al een paar investeerders?

Je kunt het risico verkleinen dat het niet lukt om je minimale financieringsbedrag te behalen, als je al investeerders bereid hebt gevonden om te investeren en hen bijvoorbeeld een overeenkomst laat tekenen dat zij zullen investeren. Je kunt dan de ondergrens zodanig stellen dat deze al met het geld van de toezeggingen bij elkaar is.

Vraag gesteld op:
Antwoord bijgewerkt op:
Sleutelwoorden:
starterskrediet, bedrijfskrediet, zekerheid crowdfunding, crowdfundingcampagne succes, hoe succesvol crowdfunden, crowdfunding succesvol inzetten
FacebookGoogle PlusLinkedIn

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.621× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.