Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Laagst mogelijk bedrag voor bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinancieringen kunnen theoretisch vanaf €5.000 worden afgesloten. In de praktijk wordt echter €10.000 of zelfs €15.000 gehanteerd. Dit heeft met de kosten te maken om een bedrijfsfinanciering te verkrijgen, welke dikwijls tussen de €1.000 en €3.000 liggen voor financieringen tot een ton.

In tegenstelling tot wat de meeste financieringsadviseurs je zullen vertellen, zijn er ook voor de kleinere bedragen bedrijfsfinancieringen mogelijk.

Er is wel een enorm verschil in de verstrekkingsvoorwaarden, aanvraagprocedure en financieringsmogelijkheden, wanneer je een kleinere, middelgrote of grote bedrijfsfinanciering nodig hebt.

In de onderstaande tabel geven we een indicatief overzicht van de financieringsmogelijkheden bij verschillende minima:

Minimale bedrijfsfinancieringen
Tot bedragFinancieringsmogelijkheden
Indicatief overzicht. Werkelijke ondergrenzen kunnen afwijken bij maatwerk of voor bepaalde specifieke financieringsconstructies.
€5.000Geen mogelijkheden, overweeg een persoonlijk krediet (kunnen wij je niet mee helpen) of een eenvoudige zakelijke rekening courant (roodstand) mogelijkheid bij je huisbankier
€10.000Zeer beperkte mogelijkheden, bijvoorbeeld via alternatieve financieringsmogelijkheden zoals execution only crowdfunding (geen advies/begeleiding mogelijk)
€15.000Weinig mogelijkheden, behalve als je zelf veel voorwerk hebt gedaan en aantoonbaar over gedegen ondernemersvaardigheden beschikt of aan borgstellingen kunt komen (voor bijvoorbeeld een private investeerder)
€150.000Wel mogelijkheden, zowel voor startende als groeiende bedrijven (ZZP'ers, VOF'ers en MKB-ondernemers)
€500.000Zeker mogelijkheden voor nagenoeg alle MKB-ondernemers; voor ZZP'ers wordt het in de praktijk lastiger om te financieren
€15.000.000Voornamelijk mogelijkheden voor MKB-ondernemers en BV's (investeren en participeren wordt interessant, maar hiervoor is wel een bedrijfsstructuur met aandelen nodig)
Maatwerk corporate (grootbedrijf) financieringen, dikwijls via bank en met uitgebreide juridische clausules

Waarom de meeste MKB-ondernemers geen financiering krijgen – en wat je daar aan kunt doen

Doorgaans worden startende en groeiende MKB-ondernemers onvoldoende geïnformeerd over hun financieringsmogelijkheden. Dit heeft er mee te maken dat de financieringsmethode voor de kleine en middelgrote financieringsaanvragen wezenlijk verschilt van de grote (corporate) aanvragen bij de bank.

Wanneer je als startend of groeiend bedrijf aan een grootzakelijke adviseur zou vragen wat je financieringsmogelijkheden zijn, zal hij/zij niet zo snel over de interessante financieringsalternatieven voor kleinere en middelgrote ondernemers voorlichten. Simpelweg omdat zo'n adviseur doorgaans niet weet welke regelingen er zijn, of omdat het tarief van de grootzakelijke adviseur veel te hoog is voor jou als startende of groeiende ondernemer.

Informeer daarom altijd naar je mogelijkheden bij een bedrijfsfinancieringsadviseur die ook startende en gestarte ondernemers begeleidt en wel op de hoogte is van alle regelingen.

Vraag gesteld op:
Antwoord bijgewerkt op:
Sleutelwoorden:
minimaal lenen, minimale financieringsbehoefte, minimum starterskrediet, laagste borgstellingskrediet, hoeveel bedrijfsfinanciering, ondergrens bedrijfskrediet, crowdfunding, rekening courant, private investeerders
FacebookGoogle PlusLinkedIn

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.621× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoStarterskrediet® maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.