Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

StartersKrediet.nl

Starterskrediet® : "Geld voor startende ondernemers"

Informatie voor adverteerders

Biedt jouw bedrijf producten en/of diensten voor startende en/of gestarte ZZP/MKB-ondernemers? Breng jouw bedrijf dan extra onder de aandacht bij deze doelgroep door deel te nemen aan ons advertentieprogramma.

Wij helpen ondernemers aan een passende bedrijfsfinanciering.

Tegelijkertijd merken wij dat ondernemers ook direct of indirect op zoek zijn naar aanvullende zakelijke diensten, die wij zelf niet aanbieden.

Denk bijvoorbeeld aan het laten ontwerpen en drukken van visitekaartjes, het ontwikkelen van een effectieve website of het aanschaffen van telecommunicatiemiddelen.

Voor aanbieders van dit soort producten en diensten hebben wij een advertentieprogramma ontwikkeld om op niet-indringende wijze jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij onze leden.

Advertentie­mogelijkheden

Een indicatie van de mogelijkheden voor adverteerders:

Toegestane adverteerders
Uit niet-concurrerende, niet-storende en complementaire (zakelijke) branche (voorbeelden: zakelijke telefonie, webhosting, drukwerk/repro, verzekeringen, etc.), met een actieve KvK-inschrijving, en een goede kredietwaardigheid, ter beoordeling aan ons als advertentie­ruimte­aanbieder (publisher)
Advertentiemethode
Toestemming gebaseerd (call-to-action, opt-in, click-through etc.)
Ondersteunde media
Tekstlinks (diverse lengtes), klikbare banners (diverse afmetingen, geen Flash), bedrijfsvermeldingen
Plaatsing
Gerelateerde pagina's op onze website (zowel openbare als community gedeelte), opname in gestandaardiseerde e-mails (zoals scan-uitslagen), redactioneel in mailings
Prijsmodel
Kosten per duizend vertoningen (CPM), kosten per klik (CPC), kosten per conversie (CPL) (voorwaarden van toepassing)
Kostenbeheersing
Maximale kosten per week (alleen bij CPC), advertentieperiode (CPC & CPL), maximale totale uitgaven (CPC).
Selectiecriteria
Geografisch (hemelsbrede afstand), ondernemersleeftijd, aantal medewerkers, branche (SBI-code), zoekwoord
Filtering
Unieke kliks (IP-adres / account) op weekbasis, unieke interesse signalen (NAWTE) op maandbasis
Betaling
Eerste aanbetaling (rekening), daarna wekelijkse facturering achteraf met minimumbedrag
Tracking
Geanonimiseerd tussen adverteerder en advertentieruimteaanbieder, gebruik van UTM-parameters mogelijk, pixel en/of Javascript technologie

N.B. Wijzigingen en typefouten zonder aankondiging voorbehouden.

Huidige adverteerders

Hier volgt een selectie van onze adverteerders.

Consumptief krediet

Boekhouding

Telefonie en internet

Overig financieel

Overig zakelijk

Affiliate netwerken

Aanbieders die gebruik maken van één van de top 5 Nederlandse professioneel extern affiliate-platformen, kunnen via dat platform advertentieprogramma's aan ons netwerk aanbieden.

ZanoxDaisycon

Geef bij je contactaanvraag duidelijk aan op welk affiliate-platform je campagnes aanbiedt. Dan kunnen onze medewerkers jouw advertentieprogramma op dat affiliate-platform opzoeken en aanschakelen.

Privacy­voorbehoud

Al onze trackers zijn geanonimiseerd en gerubriceerd voor derden. Daardoor zijn advertentie­vertoningen niet herleidbaar tot specifieke leden.

Omwille van waarborging van de privacy van onze leden, is het helaas niet mogelijk om adres­bestanden van ons te kopen.

Je advertentie kan wel meegenomen worden in de uitingen aan onze leden. Onze leden hebben dan zelf de keuze om te reageren (klikken) op je advertentie en al dan niet hun gegevens bij jouw website achter te laten voor verder contact (converteren).

Interesse?

Heb je interesse in de advertentiemogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij doen je graag een vrijblijvende offerte en de deelnamevoorwaarden toekomen.

Informeer ook eens naar de mogelijkheden om reseller/affiliate van ons te worden.

Contact opnemen met Starterskrediet®

Wij zijn een landelijk werkende zakelijke adviesorganisatie voor Starterskrediet®. Onze vakbekwame bedrijfsadviseurs komen graag bij je onderneming langs om jou te helpen aan een passende bedrijfsfinanciering met Starterskrediet®.

Ook beantwoorden onze bedrijfsadviseurs graag al je ondernemersvragen, inclusief de beste financiering met de meeste overheidssubsidie.

Welke bedrijfsfinancieringen mogelijk?
Benieuwd naar een eerste indicatie van de financieringsmogelijkheden van je bedrijf? Scan dan hier je bedrijf(splannen) voor Starterskrediet. Mocht je al een bedrijf hebben, scan dan je onderneming op bedrijfsfinanciering. Je krijgt de uitslag van de scan (gratis) toegestuurd.
Bedrijfsadvies nodig?
Wil je weten hoe onze bedrijfsadviseurs jou kunnen adviseren en begeleiden in het financieren van je onderneming? Gebruik dan niet het algemene contactformulier maar vraag hier vrijblijvend bedrijfsadvies aan. Dan kunnen we je namelijk sneller en gerichter helpen.
Snel een financieringsofferte?
Mocht je al weten welke bedrijfsfinanciering je nodig hebt, vraag dan hier direct een financieringsofferte aan. Je krijgt dan van ons een voorstel inzake het regelen van de gevraagde bedrijfsfinanciering.
Informatie voor professionals (adviseurs/financiers)
Ga naar de pagina met informatie voor adviseurs, informatie voor financiers of informatie voor adverteerders voor instructies hoe ons het beste te contacteren.

Tip: Raadpleeg eerst onze self-service kennisbank met antwoord op veel gestelde vragen van klanten. Via deze kennisbank heb je namelijk het snelst een antwoord.

Voor alle overige vragen, klachten, terugbelverzoeken, suggesties en/of tips gelieve gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

STARTERSKREDIET® CONTACTVERZOEK INDIENEN
7.621× verstuurd

Onze Starterskrediet® specialist neemt contact met u op om uw vraag te beantwoorden.
Vraag/opmerking

:

:

:

:

Contact­gegevens

:

:

:

:

:

:

:

:
(toev. )Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
contact opnemen, vind bedrijfsfinancieringsadviseur